Wat is immunovet :

Immunovet is meer dan een dagelijkse aanvulling op het immuunsysteem voor dieren.

Het is ook een product van de moderne biotechnologie.

Een deel van de grondstoffen die wordt gebruikt om Immunovet te produceren, zijn tarwekiemen.

Tarwekiemen bevatten de meeste van de bioactieve moleculen in de hele tarwe.

Tijdens het fermentatieproces wordt een zeer goed verwerkbaar materiaal geproduceerd, dat wordt geëxtraheerd om het hoofdbestanddeel van Immunovet te vormen.

 

 

Hoe werkt immunovet :

 

Immunovet helpt de immuunafweer.

Immunovet heeft een complex biologisch effect dat zowel het humorale als het cellulaire immuunsysteem beïnvloedt.

De talrijke actieve ingrediënten hebben een gezamenlijk resultaat van immuunversterkende, antimicrobiële, antioxiderende, kanker- en ontstekingsremmende en roborerende effecten.

Immunovet voedt de intestinale villi, verhoogt het oppervlak en verbetert de opname van voedingsstoffen.

In de loop van de dosering wordt het skeletstelsel gezonder en sterker.

Werkt als een antioxidant / radicalenvanger.

Activeert immuunmechanismen.

Normalisatie van het immuunsysteem.

Waarom is Immunovet zo effectief?

 

Sleutels tot de effectiviteit :

Het is gezond De huidige marktstandaarden worden steeds hoger.

Hoewel de klant goede productieprocessen verwacht, respecteert hij ook het welzijn van de dieren en is hij voorstander van milieuvriendelijke technieken.

Daarom voldoen wij aan de eisen van de klant om hoogwaardige, verse en veilige producten te produceren voor een redelijke prijs.

Immunovet is een opmerkelijk effectief plantaardig uitgangsmateriaal. Immunovet ondersteunt het maagdarmkanaal op een natuurlijke manier, beschermt de darmvilli en stabiliseert de microflora van de darm.

 

Het is natuurlijk ,  Immunovet is een puur, volledig natuurlijk product.

Alle actieve ingrediënten zijn 100% natuurlijk en er worden geen kunstmatige toevoegingen in het productieproces gebruikt.

Immunovet ondersteunt de gezonde voeding van uw dier(en) zonder resten achter te laten in het lichaam van het dier. 

Immunovet heeft een typisch vingerafdrukchromatogram onderzocht met hogedrukvloeistofchromatografie (HPLC) dat geschikt is voor zijn identificatie. Bovendien is het product gestandaardiseerd op 2,6-dimethoxy-p-benzoquinon, dat traceerbaar is met behulp van analytische methoden.

 

Het is KWALITEIT VERZEKERD

De fabriek werkt onder een HACCP-systeem en is ISO 9001: 2008 en GMP-gecertificeerd. Grondstoffen en het hele productieproces staan ​​onder strenge kwaliteitscontrole, de gebruikte giststam is afkomstig van de stamcollectie van het Paris Pasteur Institute. Dankzij de strikte kwaliteitsgarantie garandeert de fabrikant dat elke batch standaard en effectief is, voldoet aan de relevante zuiverheidseisen.

 

Het is NIET GIFTIG Volgens de toxicologische onderzoeken wordt Immunovet beschouwd als niet-toxisch, zelfs bij extreme overdosering (2500 mg / kg lichaamsgewicht), en verstoort het de fysiologische balans van de dieren niet. Immunovet is mengbaar met andere toevoegingsmiddelen.

Het is STABIEL EN VEILIG

Immunovet heeft een optimale deeltjesgrootteverdeling waardoor het mengen stofvrij is. Gebaseerd op en verschillende testresultaten Immunovet heeft een goede warmte- en drukstabiliteit, kan worden gecombineerd met voedermiddelen.

Uitbreiden, extruderen of pelleteren heeft geen invloed op de effectiviteit van Immunovet. Immunovet bleef stabiel gedurende normale opslagomstandigheden gedurende twee jaar, zelfs als het werd bewaard nadat het was gemengd met de boerderijmineralen.

Samenstelling:

# Tablets:

Samenstelling: Gefermenteerd tarwekiemextract, fructose Additieven:         Magnesium-steraat, natuurlijke smaak, carboxymethyl-cellulose

 

# Poeder:

Het gefermenteerde gedroogde tarwekiempoeder bevat 63,2 procent gefermenteerde tarwekiemen, 35,0 procent maltodextrine en 1,8 procent colloïdaal siliciumdioxide.

 

# Veiligheid: 

0 dagen herroepingstermijn.(geldt voor slachtdieren)

 

 

Het product is het resultaat van meer dan tien jaar onafgebroken onderzoek en ontwikkeling, waarbij geen bijwerkingen zijn waargenomen bij een diersoort als gevolg van het gebruik van het product. Geen storende interactie werd gedetecteerd tijdens het gebruik van het product.

 

# Voorzichtigheid:

Niet geschikt voor gebruik bij dieren die gevoelig zijn voor tarwe of fructose. Zoals met alle huisdierenvoedsel,  buiten het bereik van kinderen houden

 

# Houdbaarheid :

Het product kan gedurende 2 jaar na productie worden gebruikt.

 De productiedatum staat vermeld op de verpakking van het product.