Paarden : Ook voor Paarden kan IMMUNOVET zeer betekenisvol zijn

 

Immunovet EQ-granulaat is een product zonder extra aroma's dat kan worden gemengd door het voer voor paarden, veulens en pony's.

Het product draagt ​​bij aan het behoud van de goede immunobiologische status van het dier en helpt het zenuwstelsel op een evenwichtige manier te werken.

Het helpt tegen de symptomen van ziekten, de gevolgen van stress, overmatig zweten van het dier en tegen spierpijn.

Op de lange termijn resulteerd dit in glanzende vacht en snellere rui .

Het versterkt het maagdarmkanaal op een natuurlijke manier, beschermt microvilli en stabiliseert de darmflora.

Gebruik wordt niet aanbevolen in gevallen van fructose-intolerantie van overgevoeligheid voor enig ingrediënt van het product!

In het geval van diabetes moet het koolhydraatgehalte van het product in aanmerking worden genomen!

Het Immunovet-assortiment bestaat uit biotechnologisch gefabriceerde producten die alleen natuurlijke ingrediënten worden gevormd.

Het werkzame bestanddeel dat de gunstige effecten veroorzaakt, is een uniek ontwerp gefermenteerd tarwekiem-extract met bewezen immunostimulerende, antimicrobiële en ontstekingsremmende effecten.

Het product is rijk aan vitamines, onverzadigde vetzuren, macro- en micro-elementen en bevat ook moleculen die helpen bij de stabilisatie van biopolymeren

 

 

In het geval van algemene therapie, of om de operationele door de dierenarts aangemelde behandeling te vergroten wordt 15 g (1 eetlepel) voor 500 kg minder, 20 g (ongeveer 2 afgestreken eetlepels) voor meer dan 500 kg en 10 g voor veulens ( ongeveer 1 afgestreken eetlepel) dagelijks aanbevolen.

In het geval van gezonde dieren is deze hoeveelheid dagelijks 10 g.

Het product wordt aanbevolen gemengd met voer.

De producten kunnen niet als enige voedingsbron worden gebruikt en zijn geen vervanging voor diergeneeskundige behandelingen en medicijnen!

Gebruik wordt niet aanbevolen in gevallen overgevoeligheid voor enig ingrediënt van het product!

Het optreden van bijwerkingen is zeer ongebruikelijk, soms kunnen er zachtere ontlasting van buikpijn optreden.

Immunovet EQ kan worden toegevoegd met andere geneesmiddelen en producten worden gebruikt , maar het kan worden aanbevolen om ze in een andere tijd te gebruiken. Tussen hogere doses (meer dan 500 mg) vitamine C-producten en Immunovet EQ moet ten minste 2 uur pauze worden toegepast.

 

Ingrediënten van het Immunovet EQ-granulaat zijn het gefermenteerde tarwekiemextract met cornflakes en natuurlijke smaken.

Eén bus bevat 1000 g granulaat, netto gewicht: 1000 g.

 Ten minste houdbaar tot: binnen 2 jaar na productie.

Mocht u meer willen weten wat IMMUNOVET voor uw bedrijf kan betekenen neem gerust contact met ons op via ons emailadres : immunovetnederland@gmail.com

EQ HORSE voor paarden